db

Feltölthető formátumok: JPG, PDF, TIFF
Darab Ár:
0 Ft
Nettó Ár:
0 Ft
Körny.véd. termékdíj:
0 Ft
Bruttó Ár:
0 Ft

Ön is tudja milyen fontos az első benyomás. Egy minőségi névjegykártya Önt is komolyabb fényben tűnteti fel. Igényes névjegykártyát szeretne? Nyomdánkban az egyszerűbb névjegyektől a különlegesebbekig minden megvalósítható. Meghatározott formára szerkesztett dokumentum alapján tudjuk elkészíteni névjegykártyáit. Amennyiben nincs lehetősége a megszerkesztésre, munkatársaink felár fejében elkészítik Önnek a nyomdakész névjegykártya formátumot. Névjegykártyáinkat 350 g-os, műnyomó papírból készítjük, de igény esetén választhat raktáron lévő kreatív kartonjainkból is. Kreatív papírjaink munkaidőben megtekinthetőek a Budafoki úti irodánkban. Több féle méretű névjegykártyával találkozunk nap, mint nap, de Magyarországon a legelterjedtebb a 90x50 mm méretű, ezt nevezhetjük a standard méretnek.

Felületkezelési megoldásaink:

  • Fóliázás (matt és fényes)
  • Tasaklaminálás
  • Sarkok kerekítése

Fontos információk

ANYAGLEADÁS:
Composite PDF formátum (CMYK). A képek legyenek legalább 300 DPI felbontásúak (CMYK). Az állományban levő összes font legyen beágyazva, vagy legörbézve. A megrendelésben leírt paraméterek alapján kérjük a leadott állományok méretezését, az oldalakat egyesével készítsék el, vágójelekkel. Könyvborító esetén (B1-B4, B2-B3) oldalpárban kérjük a grafikát. Kifutós anyagnál körbe 3 mm ráhagyást kérünk.

ÁTVÉTEL:
A készterméket a vállalt határidő napján 17 óráig vehetik át telephelyünkön.

KISZÁLLÍTÁS:
Budapesten, hétköznap munkaidőben, nettó 40 000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes szállítást vállalunk. Minden egyéb esetben a szállítási díj: 3000 Ft + Áfa összeg.

FONTOS:
Színegyezést csak mintanyomat alapján tudunk biztosítani, minden egyéb esetben színreklamációt nem áll módunkban elfogadni, de kérésére nyomtatunk mintapéldányt. Amennyiben szükséges, nyomdánkban lehetőség van egy 15 perces ingyenes konzultációra, és 2 ív ingyenes mintanyomat készítésére. Minden további megkezdett félórára 2000 Ft + Áfa konzultációs díjat, és a mintanyomatok árát számítjuk fel.

A tartalmi és nyelvtani hibákért felelősséget nem vállalunk. Olyan kötészeti eljárások során ahol hőhatás éri a készterméket, hullámosodás fordulhat elő, emiatt reklamációt nem tudunk elfogadni. Igény esetén alapanyagaink nyomdánkban megtekinthetőek. Amennyiben nem a megfelelő formátumban érkeznek az anyagok, a nyomdai előkészítésre minden megkezdett félóra után 2000 Ft + Áfa díjat számolunk fel!

Valami teljesen egyedit szeretne? IDE kattintva kérjen egyedi ajánlatot.